Τρόποι πληρωμής

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΓΟΡΑ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το www.muagreece.com αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994, όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Ν.4512/2018, και όπως ισχύει σήμερα. Για την έγκυρη σύναψη της σύμβασης είναι απαραίτητη η δικαιοπρακτική σας ικανότητα και δεν τελείται σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης. Η εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, καθοδηγείστε βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος.

Για να μπορέσετε να παραγγείλετε δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε/συνδεθείτε με το όνομα και κωδικό χρήστη σας (username και password). Θα σας συμβουλεύαμε όμως να γίνετε μέλος, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολη η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπως και η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων, αν προκύψει η ανάγκη. Ακόμα και στη περίπτωση που δεν επιθυμείτε να γίνετε μέλος, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία όπως: διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής παραγγελίας, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία απαραίτητα για τη σύναψη και ολοκλήρωση της σύμβασης μεταξύ μας. 

Για παραγγελίες άνω των 100€ ΔΕΝ γίνεται δεκτή η πληρωμή με αντικαταβολή, μόνο με κάρτα.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (τύπου Visa, Mastercard, American Express), κατόπιν σχετικής εντολής του κατόχου. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται. Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο www.muagreece.com είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Θα σας ζητηθούν τα ελάχιστα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας (στοιχεία κατόχου, είδος, αριθμός, ημερομηνία λήξης ισχύος, αριθμός εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της κάρτας). Τα στοιχεία που γνωστοποιείτε, όπως π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας κλπ.), καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας και δεν καταχωρούνται στην βάση μας, προς δική σας εξασφάλιση. Η συνεργαζόμενη τράπεζα ελέγχει τα ανωτέρω στοιχεία της κάρτας και ενημερώνει ηλεκτρονικά, για την έγκριση ή απόρριψη της συναλλαγής. Με την έγκριση της συναλλαγής ενημερώνεστε με ανάλογο μήνυμα επιτυχίας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν ολοκληρώνεται. Οι πελάτες εκτός της ζώνης του ευρώ υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ. για τα οποία η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Αντικαταβολή

H υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο της αντικαταβολής έχει έξτρα επιβάρυνση. Η παραγγελία σας εκτελείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της, η παράδοση της πραγματοποιείται στο χώρο σας από την εταιρία ACS Courier και η εξόφληση γίνεται επιτόπου με μετρητά. H υπηρεσία πληρωμής με τη μέθοδο αντικαταβολής δεν είναι δυνατή για αποστολές σε Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία/πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί:

  • Τηλεφωνικά στο (+30) 2311 110153, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00 (εκτός αργιών)
  • Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cs@muagreece.com