Αποστολές - Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Χρόνος και τρόπος παράδοσης

Η προετοιμασία των παραγγελιών ,πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος 1-3 εργάσιμων ημερών (παραγγελίες που γίνονται την Παρασκευή ετοιμάζονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ήτοι Δευτέρα).

Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να επιμηκυνθούν σε περιόδους με μεγάλο όγκο παραγγελιών ή σε αργίες. Οι παρακάτω προθεσμίες δεν είναι δεσμευτικές και η εταιρία δεν έχει καμία ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.). Η παράδοση της παραγγελίας δύναται να καθυστερήσει ή και να ματαιωθεί. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας τηλεφωνικά ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στα στοιχεία που δόθηκαν κατά την υποβολή της παραγγελίας. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί είναι λανθασμένα).

Οι παραγγελίες παραδίδονται ύστερα από υπογραφή του παραλήπτη. Κάθε προϊόν που έχει παραδοθεί πρέπει να ελέγχεται από εσάς. Τυχόν επιφυλάξεις πρέπει να καταγράφονται στο δελτίο παράδοσης της μεταφορικής εταιρίας, όπως περιπτώσεις μερικής ή ολικής ζημίας, άλλως τεκμαίρεται ανεπιφύλακτη παραλαβή και αποδοχή της καλής κατάστασης της συσκευασίας και κανένα εκ των υστέρων αίτημα ή παράπονο επ’ αυτού δεν θα γίνεται δεκτό.

Παράδοση με ACS Courier

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων στην Ελλάδα, πραγματοποιείται συνήθως εντός χρονικού διαστήματος 3-5 εργάσιμων ημερών.
Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων στην Κύπρο, πραγματοποιείται συνήθως εντός χρονικού διαστήματος 12-15 εργάσιμων ημερών.

Η αποστολή με χρήση της εταιρείας ACS Courier γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη ως εξής:

 • Για παραγγελίες στην Ελλάδα, κάτω των 45€, τα έξοδα αποστολής είναι 1,5€.
 • Για παραγγελίες στην Ελλάδα, από 45€ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Για παραγγελίες στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 6€.
 • Για παραγγελίες στην Κύπρο, από 100€ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παράδοση με BOX NOW

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων στην Ελλάδα, πραγματοποιείται συνήθως εντός χρονικού διαστήματος 2 εργάσιμων ημερών.
Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων στην Κύπρο, πραγματοποιείται συνήθως εντός χρονικού διαστήματος 3-5 εργάσιμων ημερών.

Η αποστολή με χρήση της εταιρείας BOX NOW γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη ως εξής:

 • Για παραγγελίες στην Ελλάδα, κάτω των 45€, τα έξοδα αποστολής είναι 1,5€.
 • Για παραγγελίες στην Ελλάδα, από 45€ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Για παραγγελίες στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 6€.
 • Για παραγγελίες στην Κύπρο, από 100€ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων (ισχύει για αποστολές στην Ελλάδα)

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας προμηθευτήκατε προϊόντα μη αποδεκτής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην αποστολή, κατεστραμμένα, με κακή συσκευασία κλπ. τότε η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη να σάς αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με άλλο όμοιο χωρίς ελάττωμα, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχθεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, ελαττωματικού ή μη, πρέπει απαραιτήτως το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας του.

Διαδικασία επιστροφής σπασμένου/ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος (πχ. το προϊόν έχει σπάσει μέσα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της αποστολής), γίνεται αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε την ημέρα της παραλαβής του. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή. Σε αυτή την περίπτωση αντικαθίσταται το ελαττωματικό προϊόν με νέο και δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

Παρακαλούμε ακολουθείτε πάντα τα παρακάτω βήματα:

 • Βήμα 1: Αμέσως μόλις παραλάβετε το δέμα σας και διαπιστώσετε ότι ένα ή και περισσότερα προϊόντα είναι σπασμένα θα πρέπει την ίδια μέρα να στείλετε ένα email στο cs@muagreece.com με θέμα "Παραλαβή Σπασμένου Προϊόντος" ή να καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +30 2311110153.
 • Βήμα 2: Καλείτε την ημέρα παραλαβής την πλησιέστερη ACS Courier και ενημερώνετε ότι παραλάβατε ένα δέμα την ίδια ημέρα με σπασμένο προϊόν και θέλετε να το επιστρέψετε για αντικατάσταση.
 • Βήμα 3: Συσκευάζετε το προϊόν στο αρχικό κουτί που σας ήρθε η παραγγελία και παραδίδετε στον courier την ίδια ημέρα.
 • Βήμα 4: Η ACS Courier θα επικοινωνήσει μαζί μας με το που παραλάβει το δέμα, για να ξεκινήσει η διαδικασία της αντικατάστασης. Το αρμόδιο τμήμα μας θα σας κρατάει ενήμερους για την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσω email.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ACS Courier.

Επιστροφές προϊόντων

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε ταχυδρομικώς για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση στα στοιχεία: ΒEAUTY VELONAS ΜIKE, Αχελώου 9 Θεσ/νίκη, T.K. 54627 ή μπορείτε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικώς τη φόρμα υπαναχώρησης, την οποία μπορείτε να βρείτε κάνοντας click εδώ. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, θα σας διαβιβάσουμε χωρίς καθυστέρηση πάνω σε σταθερό μέσο (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό, σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Οφείλετε να μας επιστρέψετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση στη διεύθυνση ΒEAUTY VELONAS ΜIKE, Αχελώου 9 Θεσ/νίκη, T.K. 54627 και με άθικτη την αρχική του συσκευασία και την απόδειξη παραγγελίας του. Η επιστροφή πρέπει να γίνει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφού έχει αποσταλεί ή γίνει επιστροφή της, θα σας επιστρέψουμε το συνολικό κόστος της, αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής, ανάλογα με την εταιρεία ταχυμεταφορών που έχετε επιλέξει και τη χώρα σας (δείτε παραπάνω τις αναλυτικές χρεώσεις). Εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινάει με την βεβαίωση της επιστροφης του δέματος στις εγκαταστάσεις μας.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή από εμάς, θα σας αποσταλεί επιβεβαιωτικό email καθώς και αποδεικτικό της συναλλαγής από το τραπεζικό ίδρυμα.

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας εξαρτάται από την τράπεζα σας.

Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.

Ισχύον δίκαιο - Δικαιοδοσία

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και των προσωπικών δεδομένων και την προστασία των καταναλωτών. Για κάθε διαφορά που απορρέει από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και προϊόντων μας ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών, ή και για κάθε άλλο λόγο ανάμεσα στον χρήστη και την εταιρία, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση που ανακύψει διαφορά ως προς τους παρόντες όρους χρήσης ανάμεσα σε χρήστη και την εταιρία, ο πρώτος υποχρεούται, πριν κινήσει οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, να επικοινωνήσει με την εταιρία εντός δέκα (10) ημερών από την επέλευση των σχετικών γεγονότων. Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της εταιρίας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία/πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί:

 • Τηλεφωνικά στο (+30) 2311 110153, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00 (εκτός αργιών)
 • Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cs@muagreece.com